Aktualitások

On-Line Sunorange globális MEDITÁCIÓ és ZENEMEDITÁCIÓ: letöltés

A következő Sunorange On-Line Globális meditáció letöltéséhez kattintson ide: letöltés

2019. nov. 30. és dec. 7. - Információs gyógyászat - KÖRBLER; "Gyógyítás jelekkel" tanfolyam

2019. nov. 30. és dec. 7. - Információs gyógyászat - KÖRBLER; "Gyógyítás jelekkel" tanfolyam
2019. nov. 30. és dec. 7. - Információs gyógyászat - KÖRBLER; "Gyógyítás jelekkel" tanfolyam

Jelentkezéskor kérjük megjelölni, hogy melyik napra kéri a regisztrációját!
Tanfolyamvezető; Dr. Csiszár Róbert

Időpont: vasárnap!; 9:00-16:00h - ebédszünetet nem tartunk!
érkezés: 8:30-tól

"Erich Körbler a XX. század végének egyik legnagyobb alakja. Elméleti és gyakorlati munkásságával új alapokra helyezte a homeopátiás- és az orvosi gondolkodásmódot. Az általa feltalált inga, az un. bioindikátor, sajnos még nem minden háztartás része."


Erich Körbler fizikus - matematikus (1939-1994) munkásságának elismerése;
Bruxelles; Eureka Gold Medal (Európai kutatási bázis tudományos díja)
Római Tudományos Akadémia - Guglielmo Marconi érdemérem - 1993.
Belgium; Belga király; Arany Lovagkereszt.

Ki volt Ö?
A Titkos Tudás újra felfedezője? Gyógyító? Sámán? Tudós? Varázsló? Vajon a módszerei; orvoslás a fehér- és fekete mágia határán, mit jelentenek a gyakorlati életben?
A tanfolyamon választ kapunk ezekre a kérdésekre, és megismerjük az ÚJ HOMEOPÁTIÁT, vagyis az energetikai gondolkodásmódot a mindennapi életben. Megismerhetjük, láthatjuk a tér láthatatlan részeit. Az energiákat, melyek mindennapi életünk állandó részei, egészségünk alapjai.
A tanfolyamon a résztvevők elsajátíthatják a Körbler - féle bioindikátor használatát a mindennapi életben.

TANFOLYAM RÉSZVÉTELI DÍJ; 19.000.-Ft/nap

ELYSZÍN!; CAKÓ Klinika - 1027. Budapest, Királyfürdő u 4.


vasárnap: 9:00-16:00h,
érkezés: 8:30-tól
Tanfolyam részvétel csak előzetes regisztrációval;
korblertarsasag@gmail.com és +3630-403-4001

részletek a nemrég megjelent könyv - INFORMÁCIÓS GYÓGYÍTÁS - lektori ajánlásaiból:

- "Dr. Sági Mária és Sági István könyve úttörő munka, kiadása és népszerűsítése morális, mondhatnám történelmi feladat. Az egész emberiség érdekei fűződnek hozzá."
László Ervin

- "Erich Körbler a XX. század végének egyik legnagyobb alakja. Elméleti és gyakorlati munkásságával új alapokra helyezte a betegség fogalmát, kialakulásának megismerését, a diagnosztikát, a terápiát, a teljes orvosi gondolkodásmódot. Ezt a tudományos tevékenységet nem egyszerű méltatni és még nehezebb megismertetni.
Erich Körbler, az általa "Új homeopátiának" (Neue Homöopathie) nevezett tudományterülettel, az energetikai, informatikai, hullámelméleti fizikai fogalmakat illeszti be nemcsak az orvosi-, hanem a hétköznapok gondolkodásmódjába is. A jelen könyv szerzői nyomon követik ezt a rendkívül izgalmas folyamatot és nemcsak "népszerű", hanem tudományos szempontokból is maradandót alkottak.
Ez a könyv alapműnek tekinthető és hiánypótló, ugyanis Erich Körblernek az élet nem adta meg a lehetőséget az önálló mű megalkotására. Hosszabb rövidebb cikkek és tanfolyami jegyzetek, videó felvételek maradtak fent, melyekre tanítványai váratlan halála után támaszkodhattak. Dr. Sági Mária és István rendkívül nagy feladatot vállalt magára, hogy Erich Körbler halála után közel 20 évvel írásba foglalják tanításait, melyek a XXI. század orvosi gondolkodásmódjának alapját jelentik. Az Erich Körbler által feltalált inga, az un. bioindikátor sajnos még nem orvosi diagnosztikai eszköz, de remélhetőleg nincs messze az idő, mikor minden háztartás részévé válik.
Dr. Csiszár Róbert

https://bioenergetic.hu/konyvek/informacios-gyogyitas-a-korbler-modszer

további infók:
facebook: KÖRBLER TÁRSASÁG -

https://www.facebook.com/pages/Erich-K%C3%B6rbler-T%C3%A1rsas%C3%A1g-Inform%C3%A1ci%C3%B3s-Gy%C3%B3gy%C3%ADt%C3%A1s/1386539254966732

ÁLLJ MEG EGY PILLANATRA ... Ezt érdemes megnézni!

ÁLLJ MEG EGY PILLANATRA ...   Ezt érdemes megnézni!

1 millió gyermek a Világbékéért .


https://www.youtube.com/watch?v=jE8ojvJJ8ew


SUNORANGE meditáció és hangmeditáció minden délután 3-kor! Vegyél részt rajta!

SUNORANGE meditáció és hangmeditáció minden délután 3-kor! Vegyél részt rajta!
SUNORANGE meditáció és hangmeditáció minden délután 3-kor! Vegyél részt rajta!

"Ami nem tetszik változtasd meg! Tudd, hogy mindez hatalmadban áll!"

ON - LINE GLOBALIS meditációinkat hetedik éve tartjuk. A hálón közösen meditálók, Magyarországon és a világ különböző részein hallgatják AARON (Kékesi Attila) "kapott" üzeneteit és JESZENSZKY István zenéjét.
Eddig havonta jelentkeztünk, de világunk egyre gyorsuló változása szükségessé teszi a pozitívan gondolkodók folyamatos összehangolódását és teremtő gondolataik együttes megvalósítását. Így sűrűsödnek találkozásaink, ezentúl minden második vasárnap "élőben" és mindennap 15 órakor az éteren keresztül találkozhatunk!

A napi energia-találkozásunkhoz nem kell mást tenned, csak délután 3 órakor a honlapon elindítani a meditációt, vagy a már korábban letöltött hanganyagot az MP3 lejátszódon, illetve a mobilodon. Az ezután következő 10 percben hidd el, hogy az együttes energia csodákra képes és e csoda részese lehetsz! És másnap megint.....

Közös meditációinkkal kísérletet teszünk az energiamezők egybehangolására időtől nem, de tértől függetlenül. Tudjuk, hogy az együttes gondolat-, energia, mint a tengerbe dobott kavics, elindítja azt a változást, amitől az életünk és világunk jobbá válik.
Várjuk, hogy szándékainkat megérezve csatlakozz hozzánk. Az aktuális meditáció szövegét akkor frissítjük, amikor újabb ÜZENET érkezik. Erről, ha regisztrálsz, értesítünk!

LEGYEN JOBB AZ ÉLETÜNK, LEGYEN JOBB A VILÁG!
E-mail: info@sunorange.hu
Regisztráció az On-line Meditációra: www.sunorange.hu/hu/online
Meditáció letöltés: www.sunorange.hu/hu/meditacio *

KAHI HEALING és SVT együtt, egy kezeléssel !

KAHI HEALING és SVT együtt, egy kezeléssel !
KAHI HEALING és SVT együtt, egy kezeléssel !

a Kahi Healing a Varázslatos érintés, az aura és csakra harmonizálás és az SVT - a Spirituális Válasz Terápia speciális lelki-szellemi folyamatának, mely az Univerzum energiái segítségével oldja a tudatalatti blokkokat, az élet folyamán és az előző életekben elszenvedett sérülések testi és lelki hatásait, összekapcsolása a tökéletes öngyógyítás beindítása érdekében.
Egyéni foglalkozás bejelentkezés alapján;

Dr. Horváth Klára - 06 309 844 400
dr.horvath.klara999@gmail.com

http://www.kahi-healing.com/hu/mi-is-a-kahi-healing

--------------------------------------

*SPIRITUÁLIS VÁLASZ TERÁPIA - SVT (Spiritual Response Therapy)

A Spirituális Válasz Terápia (SVT) speciális lelki-szellemi folyamat, diagnosztika és terápia, mely az Univerzum energiái segítségével oldja a tudatalatti blokkokat, az élet folyamán és az előző életekben elszenvedett sérülések testi és lelki hatásait.

A Spirituális Válasz Terápia az elsődleges vizsgálat, a diagnosztika során az életenergia folyamatokat, az előző életek energetikai blokkjait, a tudatalatti blokkokat, és a negatív programozási hibákat méri fel.
A diagnosztika eredményeként, a terápiás kapcsolatban a Felső Én kapcsolódik az Akasha Krónikához, és segítségével letisztítja a diszharmonikus energiákat, a hibás programokat.
Az emberi lélek folyamatai és ezek rögzülései a múltban, a jelenben és a jövőben egy időben, egy dimenziósíkban vannak jelen. Ez teszi lehetővé a régi programok oldását, illetve átalakítását pozitív energiák segítségével.
A cél, a testi - lelki harmónia, a belső béke megteremtése.

Az SVT segíthet, a testi, lelki problémák, egészség hiányállapotok, krónikus fáradtság szindrómák, betegségek iránti hajlamok oldásában, a párkapcsolatok, a gyerek-szülő-, és egyéb társas kapcsolatok harmonizálásában, a ciklikusan ismétlődő életviteli - lelki - testi - pszichés zavarok, függőségek megszüntetésében.
Az oldások eredményeképpen a diszharmónia körforgása megszűnik és képessé válsz céljaid elérésére.